Puader Giresun Bölgesel Toplantısı

Pediatri Uzmanlık Akademisi Derneği (PUADER); Giresun İl Sağlık müdürlüğü ve Giresun Üniversitesi İle Kulakkaya Yaylasında Zifin Otelde Doğu Karadeniz Bölge Toplantısı kapsamında Pediatri Sempozyumunu gerçekleştirdi.

Sempozyumun açılış konuşmasında Giresun İl Sağlık müdürrü Doç. Dr. Muhammed Bulut illerinde gerçekleşen bu bilimsel sempozyum nedeniyle büyük mutluluk duyduklarını ifade etti ve PUADER Yönetim Kurulu ve kalılımcılara teşekkürlerini sundu. PUADER Başkanı Prof. Dr. Bumin Dündar ise açılış konuşmasında PUADER’in misyonunu ve vizyonunu anlattı ve bölgesel toplantılarla Anadoluda Pediatri Hekimlerinin kendilerini yalnız hissetmelerinin önüne geçmeyi amaçladıklarını, çocuk sağlığı alanında bilim ve eğitim için farklı projeler ortaya koymaya devam edeceklerini söyledi. Sabahtan akşama kadar aralıksız süren sempozyumda 6 oturumda 18 adet sunu yapıldı.

Türkiye’nin farklı illerinden konusunda uzman konuşmacıların yer aldığı sunumlarda çocuk sağlığının önemli konularında son gelişmeler katılımcılara aktarıldı. Sempozyuma Doğu Karadeniz bölgesinden farklı illerden çok sayıda çocuk hekimi katıldı. Sempozyum yuotube üzerinden caı yayınlandı. Toplantı sonrası katılımcılar sosyal programda da birlikte vakit geçirdiler.


Puader Giresun Bölgesel Toplantısı Puader Giresun Bölgesel Toplantısı Puader Giresun Bölgesel Toplantısı Puader Giresun Bölgesel Toplantısı Puader Giresun Bölgesel Toplantısı Puader Giresun Bölgesel Toplantısı Puader Giresun Bölgesel Toplantısı