Karadeniz Pediatri Sempozyumu

30 Haziran Pazar Günü Pediatri Uzmanlık Akademisi Derneği, Doğu Pediatri Derneği ve KTÜ Pediatri Derneği işbirliği ile Giresun İl Sağlık Müdürlüğü ve Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi ev sahipliğinde Ordu'da Karadeniz Pediatri Sempozyumunu gerçekleştirildi.

Yoğun katılımın olduğu Ordu Üniversitesi Ceren Özdemir Konferans Salonunda düzenlenen sempozyumun açılış konuşmalarını; Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Timur, Giresun il Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut, PUADER Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Bumin N. Dündar, Doğu Pediatri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Velat Şen, KTÜ Pediatri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Fazıl Orhan yaptılar. 

Yurdun dört bir tarafından konuşmacıların ve oturum başkanlarının yer aldığı, özellikle Ordu ve çevre illerden 200’e yakın Pediatri ve aile hekimi uzmanının katıldığı sempozyumda pediatrinin klinik pratikteki en önemli konuları dinleyicilere aktarıldı. Sempozyum öncesi misafir hocalar güzel bir sosyal programda Ordu ve Çevresinin Güzelliklerini keşfettiler. 

Misafirperverlikleri ve emekleri için Giresun İl Sağlık Müdürü ve yönetim kurulu üyemiz Muhammet Bulut, Ordu Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Timur ve Ordu PUADER temsilcimiz Doç. Dr. Emine Y. Ertürk Hocalarımıza çok teşekkür ederiz.

Karadeniz Pediatri Sempozyumu Karadeniz Pediatri Sempozyumu Karadeniz Pediatri Sempozyumu Karadeniz Pediatri Sempozyumu Karadeniz Pediatri Sempozyumu Karadeniz Pediatri Sempozyumu Karadeniz Pediatri Sempozyumu Karadeniz Pediatri Sempozyumu Karadeniz Pediatri Sempozyumu Karadeniz Pediatri Sempozyumu Karadeniz Pediatri Sempozyumu Karadeniz Pediatri Sempozyumu Karadeniz Pediatri Sempozyumu Karadeniz Pediatri Sempozyumu Karadeniz Pediatri Sempozyumu Karadeniz Pediatri Sempozyumu Karadeniz Pediatri Sempozyumu Karadeniz Pediatri Sempozyumu Karadeniz Pediatri Sempozyumu Karadeniz Pediatri Sempozyumu Karadeniz Pediatri Sempozyumu Karadeniz Pediatri Sempozyumu Karadeniz Pediatri Sempozyumu Karadeniz Pediatri Sempozyumu